Argitoidud

Kartulipannkoogid singiga

Keskmine hinne: 3.13 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Ehkki kartul jõudis Eestisse alles 18. sajandi lõpul, on tänapäeval raske seda nüüdseks teise leiva staatusse tõusnud mugulat mainimata Eesti köögist rääkidagi. Ka kartulipannkooke armastavad kõik!
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda sink ja haki sibul. Prae need koos kergelt pannil läbi. Riivi kartulid peenikese riiviga. Pigista riivmass käte vahel kuivemaks. Sega riivitud kartuli hulka singisibulasegu, lahtiklopitud muna, jahu ja sool. Tõsta supilusikaga peopessa segu ja vormi sellest käte vahel lamedad õhukesed koogikesed.

2. Prae keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldseks. Paku kõrvale hapukoort. Väga hästi sobib pätsikeste juurde ka pohlamoos.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa