Argitoidud

Räimeburgerid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Rahvuskalast meisterdatud kodused burgerid võivad meeldivalt üllatada ka kõige paadunumaid loosungiga “Mina räime ei söö!” lehvitajaid.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Puista eraldi taldrikutele nisujahu ja riivsai. Kolmandasse taldrikusse löö lahti muna. Puista räimefileedele veidi soola. Keeruta neid kõigepealt nisujahus, siis munas ja riivsaias. Prae pannil kuumas õlis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks.

2. Kastmeks haki marineeritud kurk väikesteks kuubikuteks ja sega majoneesiga. Viiluta sibul õhukesteks rõngasteks.

3. Lõika kuklid pooleks ja lao burgerid kokku. Tõsta alumisele poolele veidi kastet. Laota sellele 1–2 räimefileed. Pane räimele rukolalehti ning neile kaste. Kastmele laota mõned sibularõngad. Kata teise kuklipoolikuga.


Vaata kuklite retsepti siit!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa