Argitoidud

Pasta Bolognese

Keskmine hinne: 1.94 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ning tükelda sibul ja küüslauk. Prae paksu põhjaga potis nõrgal tulel, kõrbema ei tohi lasta mitte üks raas. Lisa hakkliha, jätka praadimist.

2. Puhasta ja viiluta seller ja porgand ning kummuta samuti potti. Maitsesta soola, pipra, riivitud muskaatpähkli ja terakese suhkruga ning kalla sekka punane vein. Lase mõned minutid podiseda ja siis vala
juurde tomatikonservid. Kui on värsket rohelist, basiilikut, punet, tüümiani, ära ole kitsi. Kui ei ole, kasuta kuivatatuid.

3. Keera tuli vaiksemaks ja... unusta tunnikeseks. Paar korda käi segamas, et põhja ei hakkaks, aga muidu võid olla rahulik. Roog läheb järjest paremaks. Itaalias lastakse tal suisa 5 tundi podiseda. Kel puupliit või ahi, tehke järele. Mina valmistan tavaliselt kahekordse koguse, siis saab pool jäässe pista. Ja hiljem näiteks lasanje vahele. Küll on hea toit. Täiuslik klassika, just õige külma ilma toit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa