Argitoidud

Pastasalat muskaatkõrvitsa, feta ja tomatiga

Keskmine hinne: 3.23 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Kõrvits on üks imeline kodumaine vili. Kujusid ja sorte tuleb iga aastaga aina juurde. Varakevadeni leidub teda pea kõigis kodudes. Poes samuti. Nii et kasutage julgesti, sobib pea igale poole.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Koori ja tükelda kõrvits pisikesteks kuubikuteks. Koori ning viiluta sibul ja poolita tomatid. Kuumuta ahi grillrežiimil 250 kraadini. Laota kõik viljad ahjuplaadile, kostita lahkelt oliiviõli, soola ja pipraga ning torka ahju grillima. Umbes 15 minutit peaks piisama, oleneb kõrvitsast.

2. Samal ajal keeda pasta, kurna  “lohakalt”. Keera kõik omavahel segamini, peale pudista feta-juustu või kitsejuustu. Mmmm, kõrvits läheb grilli all suisa magusaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa