Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Panna cotta

Argitoidud

Panna cotta

Hele-Mai Alamaa Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
Serveeri panna cotta't maasikatega, mida on pisut maitsestatud suhkru, sidrunimahla ja värske piparmündiga... ja sõnu ei olegi vaja.

20-40 min

+ 4 tundi külmikus

Retsept
portsjonile
5 dl Piim 3.5%
2 dl Rõõsk koor 35%
3 sl Suhkur
1 tk Vanillikaun
1 tl Sidrunimahl
7 lehte Želatiin
SERVEERIMISEKS
Suhkur
Sidrun (mahl ja riivitud koor)
Piparmünt (värske)
Maasikad (värsked või külmutatud)
1. Pane želatiin külma veega paisuma.

2. Kuumuta piim, lisa suhkur, lõika vanillikaun pooleks ja kraabi seemned terava noaga potti. Kui kauna ei ole, lisa pisut vanillsuhkrut.

3. Pigista želatiinilehtedest liigne vesi välja ja lahusta kuumas piimas. Keeta ei tohiks.

4. Vahusta koor. Ja vispelda kõik segamini, maitsesta sidrunimahla ja ülipeenelt riivitud -koorega. Kalla vormidesse ja aseta mõneks tunniks külma.

5. Kui sul on silikoonvormid, saad tarretise hiljem mõnusalt taldrikule kallutada.

HEA TEADA!
7 lehte želatiini võrdub umbes 15 g žealtiinipulbriga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp