Argitoidud

Panna cotta

Keskmine hinne: 3.98 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Serveeri panna cotta't maasikatega, mida on pisut maitsestatud suhkru, sidrunimahla ja värske piparmündiga... ja sõnu ei olegi vaja.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 4 tundi külmikus

Kogus: 6 portsjonit
1. Pane želatiin külma veega paisuma.

2. Kuumuta piim, lisa suhkur, lõika vanillikaun pooleks ja kraabi seemned terava noaga potti. Kui kauna ei ole, lisa pisut vanillsuhkrut.

3. Pigista želatiinilehtedest liigne vesi välja ja lahusta kuumas piimas. Keeta ei tohiks.

4. Vahusta koor. Ja vispelda kõik segamini, maitsesta sidrunimahla ja ülipeenelt riivitud -koorega. Kalla vormidesse ja aseta mõneks tunniks külma.

5. Kui sul on silikoonvormid, saad tarretise hiljem mõnusalt taldrikule kallutada.

HEA TEADA!
7 lehte želatiini võrdub umbes 15 g žealtiinipulbriga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa