Argitoidud

Parmesaniga paneeritud šnitsel

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: Mitut moodi sealiha Autor: Harri Ilves
Tavaline riivjuust sulab kuuma käes kiiresti, Parmesan aga sobib paneerimiseks hästi.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Lõika filee 1 cm paksusteks viiludeks. Tao liha lihahaamriga läbi kile ühtlaselt õhukeseks.

2. Sega riivsai juustuga ja maitsesta. Löö muna lahti.

3. Kasta õhukesed lihaviilud lahtiklopitud munasegusse ja paneeri juustusegus. Prae liha mõlemalt poolt kuldpruuniks ja tõsta köögipaberile nõrguma.

4. Kastme tegemiseks kuumuta hakitud küüslauku ja tšillit pannil väheses õlis.  Vala pannile purustatud tomatid ja lase keema tõusta. Lisa vein ja suhkur ning keeda kaste kokku.

5. Serveeri liha koos kastme ja pastaga ning lisa taldrikule mõni basiilikuleht.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa