Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Parmesaniga paneeritud šnitsel

Argitoidud

Parmesaniga paneeritud šnitsel

Harri Ilves Mitut moodi sealiha
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tavaline riivjuust sulab kuuma käes kiiresti, Parmesan aga sobib paneerimiseks hästi.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Seasisefilee
1 tk Muna
2 dl Riivsai
1 dl Parmesan (riivitud) v. muu kõva juust
Sool
Valge pipar
1 dl Rapsiõli (praadimiseks)
KASTE
400 g Purustatud tomatid (konserv)
2 küünt Küüslauk
1 kaun Tšilli
1 dl Valge kuiv vein
2 tl Suhkur
4 lehte Basiilik
SERVEERIMISEKS
300 g Lintpasta
1. Lõika filee 1 cm paksusteks viiludeks. Tao liha lihahaamriga läbi kile ühtlaselt õhukeseks.

2. Sega riivsai juustuga ja maitsesta. Löö muna lahti.

3. Kasta õhukesed lihaviilud lahtiklopitud munasegusse ja paneeri juustusegus. Prae liha mõlemalt poolt kuldpruuniks ja tõsta köögipaberile nõrguma.

4. Kastme tegemiseks kuumuta hakitud küüslauku ja tšillit pannil väheses õlis.  Vala pannile purustatud tomatid ja lase keema tõusta. Lisa vein ja suhkur ning keeda kaste kokku.

5. Serveeri liha koos kastme ja pastaga ning lisa taldrikule mõni basiilikuleht.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool