Argitoidud

Vanaaegsed pliinid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Pehmed ja kohevad pliinid on maitsvad nii kalamarjaga kui ka heeringa- või suitsukalakastmega.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 min + 2 tundi kerkimiseks

Kogus: 6 portsjonit
1. Vedel pärmi taigen hästi läbikloppida, lisada vahustud munavalged juure. Sula või valada pannile, taigen valada peale.

2. Lasta esialgu leigemas kohas olla, et võimaldada kerkimist ja enne küpsetamist sula või valada koogile peale ja plini pöörata ümber, et mõlemad pooled saaksid võid.

3. Plinid anda kohe lauale kas heeringa kastega (leotud hakitud heeringas segada hapukoore ja hakitud munadega), musta ehk punase kaviariga, sulavõi, hapukoore, suitsusilgusalatiga (vedelam), meega, keedisega jne.


Retseptis on kasutatud vana kirjapilti vanast retseptivihikust.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa