Argitoidud

Toorpeedisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mõnusalt kerge supp sisaldab rohkelt köögivilja ja on lihavaba. Võid võiks ehk natuke vähem lisada.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Peedid pesta, koorida ja lõigata ribadeks. Samuti ka supijuured ribastada. Kastrulis pruunistada wõi ja lisada aiavili ribadeks lõigatult. Veidi aja pärast lisada veidi tulist vett ja hautada kaane all seni, kuni aiawili on pehme. Hautada ühes pipra ja soolaga.

2. Lisada ülejäänud vesi, värske kapsa ribad. Kui kapsad peaaegu pehmed, siis kartulilõigud, jahutumm, tomatilõigud, maitseks äädikat.

3. Serveerimisel tõsta tirinasse hapukoor, petersellilehed ja kurgid. Et supp jääks punane, siis riiwime natuke toorest peeti, see annab supile värwi.

Retseptis on kasutatud vana kirjapilti vanast retseptivihikust.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa