Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kana ingverikastmes

Argitoidud

Kana ingverikastmes

Epp Mihkels Aasia toidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Siin roas saad parima tulemuse, kui kasutad kanapoolikut, mitte kanafileed, mis jääb küpsetamisel liiga tuim. 
Retsept
portsjonile
800 g Kana
2 pead Küüslauk
1.5 dl Ingver (peeneks hakitud)
2 sl Pruun suhkur
2 sl Kalakaste
0.5 tl Sool
0.5 tl Paprikapulber
0.25 tl Must pipar
2.5 dl Vesi
Roheline sibul
Õli praadimiseks
Aurutatud riis serveerimiseks
1. Lõika kontidest puhastatud kanaliha suupärasteks tükkideks.

2. Purusta küüslauguküüned. Kuumuta vokkpannil õlis ingver, küüslauk, kana ja suhkur. Sega läbi ja küpseta, kuni liha pruunistub.

3. Maitsesta kana kalakastme, soola ja paprikapulbriga. Lisa vesi ja küpseta seni, kuni liha on pehme. Serveerides haki roale rohelist sibulat ja maitsesta pipraga.

4. Rooga serveeri koos aurutatud riisiga.


KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke