Argitoidud

Kana ingverikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Aasia toidud Autor: Epp Mihkels
Siin roas saad parima tulemuse, kui kasutad kanapoolikut, mitte kanafileed, mis jääb küpsetamisel liiga tuim. 
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kontidest puhastatud kanaliha suupärasteks tükkideks.

2. Purusta küüslauguküüned. Kuumuta vokkpannil õlis ingver, küüslauk, kana ja suhkur. Sega läbi ja küpseta, kuni liha pruunistub.

3. Maitsesta kana kalakastme, soola ja paprikapulbriga. Lisa vesi ja küpseta seni, kuni liha on pehme. Serveerides haki roale rohelist sibulat ja maitsesta pipraga.

4. Rooga serveeri koos aurutatud riisiga.


MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa