Argitoidud

Lambalihaga köögiviljapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Külm talveaeg soosib mõnusate pajaroogade valmistamist. Pikalt podisenud maitsekas roog toidab kõhtu ja soojendab külmunud luud-liikmed üles. Lambaliha oma rikkaliku maitsega on ideaalne maitsva pajaroa valmistamiseks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja tükelda köögiviljad ja kuumuta võis läbi. Tõsta ahjupotti. Pruunista pannil võis tükeldatud liha. Tõsta köögiviljadele. Kalla juurde vein ja vesi. Lisa sool, pipar, tüümian. Kuumuta pliidil keemiseni.

2. Tõsta 180- kraadisesse ahju ja lase 1,5 tundi haududa.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa