Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lambalihaga köögiviljapada

Argitoidud

Lambalihaga köögiviljapada

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Külm talveaeg soosib mõnusate pajaroogade valmistamist. Pikalt podisenud maitsekas roog toidab kõhtu ja soojendab külmunud luud-liikmed üles. Lambaliha oma rikkaliku maitsega on ideaalne maitsva pajaroa valmistamiseks.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg Lambaliha
2 tk Sibul
1 tk Punane sibul
2 tk Porgand
1 tk Sellerijuur
1 tk Pastinaak
2 sl Või
3 dl Valge vein
2 dl Vesi
Sool
Must pipar
3 vart Tüümian
1. Koori ja tükelda köögiviljad ja kuumuta võis läbi. Tõsta ahjupotti. Pruunista pannil võis tükeldatud liha. Tõsta köögiviljadele. Kalla juurde vein ja vesi. Lisa sool, pipar, tüümian. Kuumuta pliidil keemiseni.

2. Tõsta 180- kraadisesse ahju ja lase 1,5 tundi haududa.

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree