Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kartulikotletid soolakalaga

Argitoidud

Kartulikotletid soolakalaga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kartulikoogid soolakala (pidupäeva puhul näiteks siig) ja lisanditega on mõnusale söömaajale tahedaks sissejuhatuseks.

20-40 min

Retsept
portsjonile
KOTLETID
3 tk Kartul
1.5 dl Nisujahu
0.5 tl Küpsetuspulber
1 tl Sool
Õli (praadimiseks)
KATE
150 g Toorjuust
200 g Soolakala (näiteks siiafilee)
1 tk Punane sibul (väike)
1 tk Sidrun
Hakitud till
Sool
Must pipar
1. Koori kartulid ja lõika sektoriteks. Keeda soolakas vees 10–15 min, kuni on hästi pehmed. Nõruta ja kalla potti tagasi ning lase pliidil kuivemaks aurustuda. Tambi pudruks või peenesta köögiviljapressiga.

2. Sega hulka jahu, küpsetuspulber ja sool. Sega pehmeks tainaks, veereta jahusel laual pallid ja suru pätsiks. Prae pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Maitsesta toorjuust soola, pipra ja hakitud tilliga.

3. Serveeri kuumi kooke maitsestatud toorjuustu, viilutatud sibula, soolakala ja sidrunisektoriga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes