Argitoidud

Kartulikotletid soolakalaga

Keskmine hinne: 3.38 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kartulikoogid soolakala (pidupäeva puhul näiteks siig) ja lisanditega on mõnusale söömaajale tahedaks sissejuhatuseks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kartulid ja lõika sektoriteks. Keeda soolakas vees 10–15 min, kuni on hästi pehmed. Nõruta ja kalla potti tagasi ning lase pliidil kuivemaks aurustuda. Tambi pudruks või peenesta köögiviljapressiga.

2. Sega hulka jahu, küpsetuspulber ja sool. Sega pehmeks tainaks, veereta jahusel laual pallid ja suru pätsiks. Prae pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Maitsesta toorjuust soola, pipra ja hakitud tilliga.

3. Serveeri kuumi kooke maitsestatud toorjuustu, viilutatud sibula, soolakala ja sidrunisektoriga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa