Argitoidud

Kreemine kõrvitsasupp õrna meemekiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kiirelt valmiv supp on natuke magus ja meeldivalt kreemine.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kõrvits, eemalda seemned ja lõika viljaliha kuubikuteks. Pane kuubikud ahjuplaadile koos hakitud sibula ja küüslauguga. Lisa rosmariinioks. Nirista peale mesi ja oliiviõli. Rösti 200-kraadises ahjus 25–30 min.

2. Pane röstitud kõrvits vähese vedelikuga blenderisse ja töötle kreemjaks. Kuumuta potis vein ja puljong keemiseni. Kalla püree potti, sega hulka vahukoor ja sidrunimahl. Maitsesta soola ja pipraga, soovi korral lisa veidi värskelt riivitud muskaatpähklit.

NIPP!
Rösti supile veidi kõrvitsaseemneid, need lisavad värvi-, maitse- ja aroomiilu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa