Argitoidud

Mozzarella'ga täidetud forellifilee

Keskmine hinne: 3.29 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga Autor: Angeelika Kang
Kalaroog, kus saab kasutada ükskõik millise kala fileed. Lisaks basiilikule sobivad kala maitsestama ka tüümian ja lehtpetersell.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika forellifilee neljaks tükiks. Lõika noaga igale tükile pikisuunas sälk sisse, kuid jäta otsad kinni. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Pane kalafilee vahele mozzarellaviil, kaks päikesekuivatatud tomatit ja basiilikuleht. Küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit. Serveeri värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa