Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Mozzarella'ga täidetud forellifilee

Argitoidud

Mozzarella'ga täidetud forellifilee

Angeelika Kang 100 suppi, paja- ja vormirooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kalaroog, kus saab kasutada ükskõik millise kala fileed. Lisaks basiilikule sobivad kala maitsestama ka tüümian ja lehtpetersell.

20-40 min

Retsept
portsjonile
600 g Forellifilee
150 g Mozzarella
8 tk Päikesekuivatatud tomat õlis
1 peotäis lehti Basiilik
Sool
Must pipar
1. Lõika forellifilee neljaks tükiks. Lõika noaga igale tükile pikisuunas sälk sisse, kuid jäta otsad kinni. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Pane kalafilee vahele mozzarellaviil, kaks päikesekuivatatud tomatit ja basiilikuleht. Küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit. Serveeri värske salatiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes