Argitoidud

Seapraad kõrvitsa-kartulipudruga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Anni Arro
Uskumatult lihtne, aga hea roog!
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika seakamarale sisse ruudustik, aseta praad ahjuvormi ja küpseta 180-kraadises kuumuses 1,5–2 tundi ehk kuni kamar on kuldkrõbe.

2. Vahepeal valmista kartulipuder. Pane kartulid keema. Samal ajal lõika kõrvits kuubikuteks ja prae pannil õlis ilusaks kuldseks. Valmista kartulipuder nagu ikka – või ja sooja piimaga –, vahusta ning lõpus lisa segades, mitte mikserdades, kõrvitsakuubikud. Nii jäävad pudru sisse mõnusad suuremad kõrvitsatükid. Oranž viljaliha annab pudrule ilusa värvi.

3. Kui seapraad on valmis, lõika see kamarasse tehtud ruudustiku järgi kuubikuteks ja jaga nelja inimese vahel: taldrikul kõige alla kartulipuder, siis ahjupeedid ja peale liha. 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa