Argitoidud

Ahjujuurikad puupliidis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Anni Arro
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Koori juurikad ja lõika meelepärasteks tükkideks. Mulle meeldivad sektorid ja pikkupidi viilud. Eemalda küüslaukudelt paberilaadne pealiskiht, aga tugevam kest jäta alles. Suru laia noaga puruks. Aseta juurikad ja küüslaugud ahjuplaadile, piserda üle ohtra oliiviõliga ning maitsesta tüümiani ja soolaga.

2. Sega kõik juurikad korralikult läbi ja lase 5–10 minutit maitsetel tõmmata. Küpseta 200 kraadi juures 30–40 minutit. Juurikad peavad olema mõnusalt pruunikaskuldsed. Vahepeal võid köögivilju segada, siis küpsevad need ühtlasemalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa