Argitoidud

Lambakints artišoki ja rukolaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Anni Arro
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Määri kints õli, soola, pipra, rosmariini ja hakitud küüslauguga. Lase 10 minutit tõmmata. Aseta liha ahjuvormi ja kata kaane või hõbepaberiga. Küpseta 180-kraadises kuumuses 2,5 tundi. Vahepeal võid vormi valada vett, et lihamahlad põhja ei kõrbeks. Siis kasta liha ka praevedelikuga.

2. Lõika artišokid pikkupidi pooleks ja lase ahjust või kuumalt pannilt läbi. Viiluta kints ja serveeri rukolapadjal
koos artišoki ja sidruniviiludega. Maitsesta värskelt jahvatatud pipra ja soolahelvestega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa