Argitoidud

Marguse ahju-ciabatta’d ehk Marchete

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Margus Uus
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki sibul peeneks ja sega majoneesiga. Tõsta kõrvale ja valmista teine kate. Selleks purusta kausis kahvliga avokaadod, purusta küüslauk ja sega kõik ained kokku. Lõika ciabattaʼd pooleks ja nirista üle oliiviõliga.

2. Küpseta saiad 200-kraadises ahjus kergelt krõbekuldseks ning määri siis pealt küüslauguküünega. Jaga valmis segatud katted saiade vahel ära ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Buc GED 08.okt 2014 16:42
Mmmmmm kui hea hea
1