Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Marguse ahju-ciabatta’d ehk Marchete

Argitoidud

Marguse ahju-ciabatta’d ehk Marchete

Margus Uus Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Meeli Küttim

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 tk Ciabatta
Oliiviõli
Küüslauk
VARIANT 1
1 tk Sibul
2 dl Paks majonees
VARIANT 2
2 küünt Küüslauk
3 tk Avokaado
Esimese pressi oliiviõli
Sool
Must pipar
Kõva juust riivituna
Sidrunimahl (soovi korral)
1. Haki sibul peeneks ja sega majoneesiga. Tõsta kõrvale ja valmista teine kate. Selleks purusta kausis kahvliga avokaadod, purusta küüslauk ja sega kõik ained kokku. Lõika ciabattaʼd pooleks ja nirista üle oliiviõliga.

2. Küpseta saiad 200-kraadises ahjus kergelt krõbekuldseks ning määri siis pealt küüslauguküünega. Jaga valmis segatud katted saiade vahel ära ja serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Buc GED 08.okt 2014 16:42
Mmmmmm kui hea hea
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp