Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hapukapsatäidisega lahtine pirukas

Argitoidud

Hapukapsatäidisega lahtine pirukas

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Proovi midagi teistsugust. 

üle 60 min

Retsept
TÄIDIS
350 g Suitsupeekon
300 g Hapukapsas
Suhkur
Sool
3 dl Hapukoor
1 tk Muna
Tüümian
1. Valmista pärmitainas, mille retsepti vaata SIIT. Kuid nüüd vähenda klassikalise pärmitaina jahukogust ehk tee tainas märgatavalt vedelam, kasutades 5 dl nisujahu. Sõtkumise asemel mikserda mugavalt tainakonksudega.

2. Tükelda suitsupeekon või pekine keedusink kuubikuteks ja kuumuta pannil. Lisa hapukapsas ja pisut vett ning hauta kapsa pehmenemiseni. Maitsesta tüümiani ning vajadusel soola ja suhkruga. Jahuta ning lisa hapukoor. Määri vorm võiga ja kata tainaga. Lase uuesti kerkida ning määri pirukapind lahtiklopitud munaga. Kata jahtunud täidisega ja küpseta 200-kraadises ahjus ligi 30 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke