Argitoidud

Kuum sprotivõileib ja sardiinivõileib

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Kuumad võileivad maitsevad nii oma perele hommikusöögiks kui ka ootamatutele külalistele kergeks kõhutäiteks. Lihtne on neid teha kalakonservide ja rohke juustuga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuum sprotivõileib

1. Lao leivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõsta igale leivale sprotte ja nirista peale pisut sprotiõli. Kata kahe tomativiiluga ja jahvata peale musta pipart. Kata juustuviiluga. Küpseta leibu 225kraadises ahjus 10 minutit või kuni juust sulab.

Kuum sardiini-kurgileib

1. Määri leibadele võid. Laota peale sardiinid vaheldumisi kurkidega ja siis juustuviilud. Küpseta 225kraadises ahjus 10 minutit või kuni juust sulab.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa