Argitoidud

Leiva-peekonitäidisega liharullid

Keskmine hinne: 2.91 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Leiva-peekonitäidisega liharullid kooreses kastmes maitsevad hästi koos ahjukartulite ja aurutatud köögiviljadega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika veisefilee ristikiudu õhukesteks viiludeks, vasarda lihahaamriga läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Aseta igale lihatükile teelusikatäis jämedalt riivitud leiba, hakitud sibulat ja paar piklikku kurgiviilu (kurk tuleks lõigata pikuti neljaks).

2. Rulli tükid kokku, keera ümber peekoniviil, seo niidiga kinni ja prae pannil pruuniks. Lisa pannile veidi kuuma vett ning hauta kaane all rullid pehmeks.

3. Siis lisa pannileemele vähese külma veega segatud jahu ja hapukoor, kuumuta segades läbi. Serveeri koos keedetud kartuli ja juurviljadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa