Argitoidud

Kihiline kohupiimakreem leivapuruga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Tervislik, puhaste eesti maitsetega magustoit, mida võib valmistada nii argiõhtul perele kui ka pidulikumal puhul külalistele. Võid selle teha mitmes eraldi anumas või ühes suures klaaskausis.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega kohupiim, vahustatud koor ja suhkrud ühtlaseks kreemiks. Aja pannil või kuumaks, lisa suhkur ja riivleib ning kuumuta veidi. Lisa purustatud pähklid ja kuumuta, kuni mass karamellistub.

2. Valmista pohladest toormoos ja maitsesta suhkruga.

3. Tõsta pokaalidesse kihiti pohlamoos, leivapuru, kohupiimakreem ja taas moos. Raputa rohkelt leivapuruga üle ning kaunista soovi korral pohladega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa