Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kaneeline leivavorm õuna ja rosinatega

Argitoidud

Kaneeline leivavorm õuna ja rosinatega

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Musta leivaga valmistatud magustoit on toitev ja maitsev, aga ka tervislik. Lisaks rosinatele võid siia panna kuivatatud ploome või muid puuvilju.

40-60 min

Retsept
portsjonile
250 g Must leib
5 tk Õun
2 dl Tumedad rosinad
3 dl Rõõsk koor 35%
2 tk Muna
3 sl Või
1 dl Suhkur
2 sl Suhkur
2 tl Kaneel
Piim (serveerimiseks)
1. Lõika leib väikesteks kuubikuteks ja pruunista pannil võis koos 2 sl suhkruga.

2. Koori õunad ja lõika pisikesteks kuubikuteks, maitsesta kaneeliga. Sega leiva- ja õunatükid rosinatega ning laota segu võiga määritud ahjuvormi.

3. Vispelda munad 1 dl suhkruga. Lisa vahustades koor. Vala segu leiva- ja õunatükkidele.

4. Küpseta 200kraadises ahjus 45 minutit või kuni magustoit on saanud kauni värvi.

5. Söö piimaga kas soojalt või külmalt.

KOMMENTAARID

Liisa 28.märts 2014 15:58
Tundub hea leivavorm
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree