Argitoidud

Kaneeline leivavorm õuna ja rosinatega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Musta leivaga valmistatud magustoit on toitev ja maitsev, aga ka tervislik. Lisaks rosinatele võid siia panna kuivatatud ploome või muid puuvilju.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika leib väikesteks kuubikuteks ja pruunista pannil võis koos 2 sl suhkruga.

2. Koori õunad ja lõika pisikesteks kuubikuteks, maitsesta kaneeliga. Sega leiva- ja õunatükid rosinatega ning laota segu võiga määritud ahjuvormi.

3. Vispelda munad 1 dl suhkruga. Lisa vahustades koor. Vala segu leiva- ja õunatükkidele.

4. Küpseta 200kraadises ahjus 45 minutit või kuni magustoit on saanud kauni värvi.

5. Söö piimaga kas soojalt või külmalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liisa 28.märts 2014 15:58
Tundub hea leivavorm
1