Argitoidud

Ahjuomlett suitsukalaga

Keskmine hinne: 3.07 Allikas: Talvetoidud Autor: Pille Enden
Ahjuomlett sobib tõhusaks hommikusöögiks ja ka kiireks õhtueineks. Võid selle valmistada nii ühes suures kui mitmes väikses vormis.
Valmistusaeg: üle 60 min

15 minutit + 20–35 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta ja tükelda suitsukala. Koori ja haki sibul. Sulata pannil või ja kuumuta seal sibulat 4–5 minutit ehk
kuni see pehmeneb. Vala sulavõi koos sibulaga vormi(desse). Klopi lahti munad, sega juurde piim, hapukoor ja riivjuust. Maitsesta soola-pipraga ning lisa hakitud till.

2. Tõsta tükeldatud suitsukala vormi(desse) ja kalla munapiimasegu peale. Küpseta 170kraadises ahjus väikesi vorme 20–25 minutit, suurt vormi 30–35 minutit või kuni omlett on valmis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa