Argitoidud

Triinu leivapudi

Keskmine hinne: 3.85 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Triin (6. aastane)
Kogu aeg on kole kiire, aga kui on vaja ema köögis aidata, olen alati nõus, sest siis saab maitsvaid asju proovida. Päris ise ma veel hästi söögitegemisega hakkama ei saa, aga küll ma õpin. Seda, mida ma juba oskan, jagan teiegagi.

Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 1 tund külmikus

Kogus: 4 portsjonit
Vahel, kui magusaisu peale tuleb, teen leivapudi, mille valmistamist õpetas mulle issi. Leivapudi on üks magus ja ütlemata lihtne roog, millega saab hakkama iga laps.

1. Pudista näppude vahel leib kausi põhja. Lisa suhkur ja sega läbi. Vala peale keefir või hapupiim ja sega veel korra. Võid magusrooga kohe süüa, aga kui lased sel veidi külmkapis seista, muutub maitse veel paremaks.

2. Kaunistuseks võid ka kõiksugu värskeid või külmutatud marju lisada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Merike 25.jaan 2015 14:25
See on minu üks lemmikuid vahepalasid. Ainult, et mina teen selle otse kaussi ja söön kohe. Kasutan musta leiba...mmm... suurepärane magustoit dieedi ajal.
1