Argitoidud

Vürtsikilud

Keskmine hinne: 3.25 Allikas: Oma Maitse Autor: Marju Randmer
Proovi vürtsisegu täiendada ka 2 tl purustatud kadakamarjadega. Kes aga ei jaksa kiluvürtsiga ise mässama hakata, saab seda osta poest valmis maitseaineseguna.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Pese, puhasta ja soovi korral eemalda kaladelt kohe ka selgroog. Seda võib teha ka hiljem, kui kala on juba vürtsidega seisnud. Purusta maitseained (terapipar, vürtspipar, koriandriseemned, nelk) ükshaaval uhmri abil
nii, et puru jääks suhteliselt jäme. Sega kõik kiluvürtsi koostisosad omavahel kokku, lisa ka sool ja suhkur.

2. Võta pooleliitrine purk ning poolita selle põhja 2 loorberilehte. Laota nendele kiht kalafileesid, nahk allpool, ning puista kalad ühtlaselt maitseaineseguga üle. Jätka, kuni fileed on otsas. Kõige peale murra ülejäänud 2 loorberilehte. Sulge purk ja jäta kilu külmkappi vähemalt 10–12 tunniks seisma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa