Argitoidud

Jogurtikreem kookose ja mangoga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Sega omavahel kookoskoor, jogurt, mangopüree, suhkur ja kardemon.

2. Punnuta želatiin külmas vees.

3. Vahusta vahukoor ja ühenda jogurtisegu hulka.

4. Puhasta mango ja lõika viljaliha väikesteks kuubikuteks.

5. Sega mangotükid kreemi hulka.

6. Sulata želatiin vesivannil ja sega väikese koguse kreemi hulka.

7. Ühenda želatiiniga kreem ülejäänud kreemiga.

8. Tõsta kausikestesse ja aseta külma tahenema.

HEA TEADA!
* Serveerides lisa tükeldatud mangot või mangopüreed.
* Mangotükid lisavad desserdile natuke krõmpsuvat iseloomu, aga kui kasutad väga küpset vilja, on mõistlikum mango enne kreemi hulka lisamist ära püreestada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa