Argitoidud

Marjane jogurtikreem

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Sulata külmunud marjad ja püreesta, aga nii, et moos jääks tükiline.

2. Sega moos jogurti hulka.

3. Punnuta želatiin külmas vees.

4. Vahusta rõõsk koor suhkruga ja ühenda jogurtimassiga.

5. Sulata želatiin vesivannil ja sega väikese koguse kreemi hulka.

6. Ühenda želatiiniga kreem ülejäänud kreemiga.

7. Tõsta kausikestesse ja aseta külma tahenema.

HEA TEADA!
* Serveerides lisa endale meelepärast toormoosi. Selleks püreesta jäised marjad väikese koguse suhkruga.
* Siinne suhkrukogus on suhteliselt tagasihoidlik. Kui eelistad magusamat kreemi, lisa rohkem suhkrut. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa