Argitoidud

Liha-kartulipada tumeda õllega

Keskmine hinne: 2.87 Allikas: Mitut moodi sealiha Autor: Harri Ilves
Hautamiseks ei pea otsima ja taga ajama kõige pehmemat liha, ka sidekoerikas lihatükk muutub hautades muredaks ja aromaatseks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika liha õhukesteks ja suupärasteks, umbes tikutopis suurusteks tükkideks.

2. Pruunista viilutatud sibulad pannil ja vala ahjupotti.

3. Pruunista kergelt vasardatud lihalõigud mõlemalt poolt. Maitsesta soola-pipraga ja tõsta pannilt. Loputa pann lihapuljongiga.

4. Pane haudepotti kihiti kartul ja liha. Kalla juurde pannil olev puljong ja lisa õlu.

5. Hauta 180-kraadises ahjus kaane all tubli tund võ kuni liha on mure.

6. Serveerimisel raputa peale hakitud patereselli. Lisandiks paku marineeritud peeti või kurki.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa