Argitoidud

Kartulikotletid soolaseentega

Keskmine hinne: 3.39 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Muna pole sellesse kartulikotleti tainasse vaja tingimata panna, sest tänu kartulis sisalduvale tärklisele püsivad kotletid päris hästi koos. 
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Keeda koorega kartulid ja lase maha jahtuda.
2. Koori jahtunud kartulid ja riivi.
3. Haki soolariisikad peenemaks ja sega kartulite hulka.
4. Maitsesta segu küüslaugupipra ja hakitud tilliga.
5. Vormi käte vahel tainas kotlettideks ja paneeri kergelt jahus.
6. Prae kotlette pannil mõlemalt poolt.


HEA TEADA!
* Soolaseentel on väga erinev soolsus. Vajadusel leota neid enne külmas vees. Sõltuvalt seente soolasusest lisa sool või jäta see hoopis lisamata.

* Keedetud kartulid riivi pigem suure riiviga, nii ei muutu kotletid püdelaks massiks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Karu 02.juuli 2014 23:35
Enda arust tegin suure riiviga, kuid ikka tuli rohkem pudru moodi, kuid maitse oli ülihea! Ise praadisin soolariisikate asemel kukeseeni šampinjonidega. Lisasin pannile ennem võid ja sibulat. Värskete kartulitega tuli ka natuke pehmem, kuid andis tiba magusat maitset juurde, mis kokkuvõttes viis keele alla...!
1