Argitoidud

Peedikotletid kitsejuustuga

Keskmine hinne: 3.85 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Peedikotletid võivad pannil lagunema hakata, seetõttu võid neid ka ahjus küpsetada.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Riivi nii keedetud peet kui ka kitsejuust ja sega omavahel.

2. Lisa ürdid, sool ja pipar.

3. Tõsta supilusikatäis tainast jahusele taldrikule ja paneeri mõlemalt poolt.

4. Tõsta kotletid pannile ja prae mõlemalt poolt.


HEA TEADA!
# Peedikotlette võid lisaks paneerida riivsaias – see annab maitset ja tekstuuri.

# Kotletitaina hulka võid lisada ka määrdekitsejuustu, aga arvesta, et tulemus jääb kreemjas, ja seda keerulisem võib selle praadimine olla. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa