Argitoidud

Ingveriheeringas

Keskmine hinne: 3.21 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Õrna ingverimaitsega ja pisut magus heeringas on külmlaual vahelduseks. Maitseb hästi ka kuuma kartuliga.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 min + 1–2 päeva külmkapis

Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja viiluta porgand ja sibul. Mõõda kastrulisse vesi ja maitseained (v.a äädikas) ning porgandiviilud. Kuumuta keemiseni ja keeda 4–5 minutit, kuni porgandid on enam-vähem pehmed. Sega hulka veiniäädikas ja jahuta.

2. Tükelda heeringafi leed. Sega heeringatükid, porgandi- ja sibulaviilud ning riivitud ingver. Pane purki ja kalla
jahtunud leem peale.

3. Lase 1–2 päeva külmkapis maitsestuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa