Argitoidud

Räime-kartulipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Tükike sooja pirukat on korraliku kõhutäie eest. Maitsesta valmistamisel eri täidisekihid eraldi ära. Serveeri värske salatiga. Kogus 8 lõiku.
Valmistusaeg: üle 60 min

25 min + 30 min külmkapis + 40–45 min ahjus

Kogus: 8 portsjonit
1. Hõõru kohupiim pehme võiga ühtlaseks. Sega hulka jahud ja sool. Keera tainas toidukilesse ja pane pooleks tunniks külmkappi. Rulli küpsetuspaberil õhukeseks plaadiks.

2. Koori kartulid ja riivi jämeda riiviga. Pigista võimalikult kuivaks. Koori sibulad ja haki peeneks. Sega kartulitega.

3. Tõsta poolele tainale pool kartuli-sibulasegust ja maitsesta soolaga. Tõsta peale soola, pipra ja sidrunimahlaga maitsestatud kalafileed, hakitud till ja viilutatud munad. Laota peale ülejäänud kartuli-sibulasegu ja riputa peale soola.

4. Keera täidiseta pool tainast täidise peale. Suru ääred hästi tihedalt kokku. Määri pealt munaga ja torka kahvliga läbi. Küpseta 175-kraadises ahjus 40–45 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa