Argitoidud

Räimesupp kaalika ja kartuliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Koduselt lihtne supp maitseb alati hästi. Serveeri soovi korral hapukoorega, mis teeb supi tõhusamaks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kartulid ja juurviljad ning lõika kuubikuteks. Haki sibul ja lõika porru ratasteks. Kuumuta vesi keemiseni, lisa potti kaalikas, porgand, sibul ja porru ning vürts ja loorber. Keeda 5 minutit.

2. Lisa kartulid ja juurseller. Keeda veel 6–7 minutit. Lisa räimed tervena, tükkidena või fi leedena, kuidas meeldib. Maitsesta soolaga. Keeda mõni minut, kuni kala on küps.

3. Serveeri maitserohelise ja soovi korral hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa