Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Räimesupp kaalika ja kartuliga

Argitoidud

Räimesupp kaalika ja kartuliga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Koduselt lihtne supp maitseb alati hästi. Serveeri soovi korral hapukoorega, mis teeb supi tõhusamaks.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk Porgand
200 g Kaalikas
200 g Juurseller
1 tk Sibul
1 jupp Porrulauk
1.5 l Vesi
3 tera Vürts
2 lehte Loorber
Sool
500 g Räimefilee või terve räim
5 tk Kartul
SERVEERIMISEKS
Maitseroheline
Hapukoor
1. Koori kartulid ja juurviljad ning lõika kuubikuteks. Haki sibul ja lõika porru ratasteks. Kuumuta vesi keemiseni, lisa potti kaalikas, porgand, sibul ja porru ning vürts ja loorber. Keeda 5 minutit.

2. Lisa kartulid ja juurseller. Keeda veel 6–7 minutit. Lisa räimed tervena, tükkidena või fi leedena, kuidas meeldib. Maitsesta soolaga. Keeda mõni minut, kuni kala on küps.

3. Serveeri maitserohelise ja soovi korral hapukoorega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes