Argitoidud

Räimed leivakasukas

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kui räimed on suured või sulle tundub, et kala ei ole läbi küpsenud, võid neid hiljem ahjus mõni minut järelküpsetada. 
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Maitsesta räimefileed soola ja pipraga.

2. Puista ühele taldrikule riivleib ja teisele jahu.

3. Klopi munad kausis lahti.

4. Paneeri räimefilee mõlemalt poolt esmalt jahus, siis tõsta kala munasse ja seejärel paneeri mõlemalt poolt leivapuruga.

5. Prae kalad pannil kuumas õlis mõlemalt poolt.


HEA TEADA!

* Leivaga võid paneerida ka teisi kalasid, aga samuti sealiha ja köögivilju, nt suvikõrvitsat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa