Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Räime-kartulisupp leivakrutoonidega

Argitoidud

Räime-kartulisupp leivakrutoonidega

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Supi hulka võid soovi korral lisada ka rõõska koort, kuigi see pole vajalik, sest supp jääb tänu kartulile isegi kreemine ja paks. Maitsekust võid suurendada, asendades vee (kas täielikult või osaliselt) puljongiga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
Õli või või
100 g Porrulauk
250 g Kartul
8 dl Vesi
Must pipar (purustatud)
Meresool
1 leht Loorber
8 tk Räimefilee
4 sl Leivakrutoon
1. Koori kartulid ja lõika väiksemateks kuubikuteks.

2. Haki porru ja kuumuta potis õlis või võis läbi.

3. Lisa potti kartulikuubikud ja kuum vesi.

4. Poole keemise ajal lisa loorberileht, sool ja pipar.

5. Samal ajal kui supp keeb, maitsesta räimefileed soola ja pipraga ning keera rulli.

6. Tõsta kalarullid ahjuvormiga 180kraadisesse ahju umbes viieks minutiks küpsema.

7. Kui kartulid on pehmed, eemalda loorberileht ja püreesta supp.

8. Serveerides tõsta küpsenud räimerullid supi sisse ja puista peale leivakrutoone.



HEA TEADA!

* Võid valmistada supi ka ilma komponente püreestamata. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes