Argitoidud

Räimepirukas leivapõhjal

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kui soovid mahlasemat pirukapõhja, võid leivapuru hulka lisada ka supilusika hapukoort. Kasuta põhjas kindlasti kuiva riivleiba. Vajadusel võid leiva enne tainasse segamist ka kergelt läbi röstida. 
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Lase võil toatemperatuuril pehmeneda.

2. Klopi muna lahti.

3. Sega või riivleiva ja munaga ühtlaseks tainaks.

4. Suru tainas lahtikäiva vormi põhja ja tõsta 200kraadisesse ahju kümneks minutiks eelküpsema.

5. Haki porru ja kuumuta kergelt võis.

6. Maitsesta räimefileed soola ja pipraga.

7. Klopi muna hapukoorega lahti ning maitsesta kergelt soola ja pipraga.

8. Kui põhi on küpsenud, laota sellele praetud porru, terved kalafileed ja vala üle munaseguga. Puista peale hakitud tilli.

9. Küpseta pirukat 200 kraadi juures umbes 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa