Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tatrapuder kapsa ja hakklihaga

Argitoidud

Tatrapuder kapsa ja hakklihaga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tervislik puder sisaldab lisaks tatratangule köögivilja ja liha ning sobib nii lõuna kui õhtusöögiks.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
200 g Valge peakapsas
2 sl Või
200 g Veisehakkliha
2 dl Tatar
8 dl Puljong
Sool
Must pipar
1. Haki sibul ja kapsas peeneks. Sulata pannil või, hauta sibulat 3–4 minutit. Lisa siis hakkliha ja pruunista.

2. Rösti tatratangud õlis poti põhjas, lisa kapsahakklihasegu ja puljong. Hauta kaane all 35–40 min. Maitsesta
soola ja pipraga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Sült

Argitoidud
Sült