Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kartuli-kruubipuder soolaseentega

Argitoidud

Kartuli-kruubipuder soolaseentega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kodumaine klassikaline mulgi puder täiendatud soolaseentega ja serveeritud värske salatiga on nautimist väärt nii argipäeval kui nädalavahetusel. Ühtviisi maitsev tuleb nii odra- kui speltakruupidega.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kg Kartul
1.5 dl Kruubid
1 l Vesi
1 tk Sibul
200 g Soolaseened
50 g Või
Sool
1. Koori ja tükelda kartulid. Pane potti, tõsta peale pestud kruubid ja kalla juurde vesi. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta, kuni kruubid on pehmed, u 40–45 minutit.

2. Haki sibul, tükelda soolaseened ja kuumuta pannil võis, kuni sibul on pehme. Lisa pudrule, maitsesta soolaga ja sega kulbiga läbi.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes