Argitoidud

Kartuli-kruubipuder soolaseentega

Keskmine hinne: 2.4 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kodumaine klassikaline mulgi puder täiendatud soolaseentega ja serveeritud värske salatiga on nautimist väärt nii argipäeval kui nädalavahetusel. Ühtviisi maitsev tuleb nii odra- kui speltakruupidega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja tükelda kartulid. Pane potti, tõsta peale pestud kruubid ja kalla juurde vesi. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta, kuni kruubid on pehmed, u 40–45 minutit.

2. Haki sibul, tükelda soolaseened ja kuumuta pannil võis, kuni sibul on pehme. Lisa pudrule, maitsesta soolaga ja sega kulbiga läbi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa