Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Hirsipuder rabarberi ja pähklitega

Argitoidud

Hirsipuder rabarberi ja pähklitega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hirsipuder pole meil just kõige populaarsem, kuid hapuka lisandiga tasub proovimist ka siis, kui ta lemmikute hulka ei kuulu.

40-60 min

Retsept
portsjonile
3 dl Hirss
2 vart Rabarber
7.5 dl Vesi
50 g Või
100 g Kreeka pähklid
0.75 dl Pruun suhkur
Sool

1. Loputa hirss kuuma veega, nõruta ja pane potti. Kalla peale liiter tulist vett, kuumuta keemiseni, lisa pisut soola. Hauta putru kaane all väiksel tulel 15 min.

2. Viiluta rabarberid, sega pudru hulka ja hauta veel 15 min. Sega hulka või, suhkur ja hakitud pähklid. Hoia kaane all veel 15 min.

HEA TEADA!
Rabarberi võid asendada ka külmutatud rabarberi või rabarberimoosiga (1 dl).

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool