Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Küülik kirsimaitselises õlles

Argitoidud

Küülik kirsimaitselises õlles

Maret Sukles Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristjan Lepp

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 tk Küülik
3 sl Nisujahu
Sool
Must pipar
2 sl Või
2 sl Õli
3 tk Sibul
1 sl Kuivatatud tüümian
2 pdl Kirsimaitseline õlu (Pulsi Tume Kirss)
100 g Kuivatatud kirsid
1. Tükelda küülik kaheksaks tükiks, maitsesta jahu, soola ja pipraga ning veereta lihatükke kergelt jahusegus. Kuumuta paksupõhjalises haudepotis või ja õli, kuni rasvaine hakkab vahutama.

2. Pruunista lihatükid jao kaupa mõlemalt poolt hoolega. Tõsta ootele.

3. Lisa viilutatud sibulad. Kuumuta keskmisel kuumusel, kuni sibulad on kergelt klaasjad. Lisa tüümian, õlu ja pool kirsikogusest ning pruunistatud lihatükid. Kuumuta keemiseni, kata pott kaanega ning hauta vaiksel kuumusel 1,5–2 tundi.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool