Argitoidud

Avokaadokreem fetaga

Keskmine hinne: 3.56 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Kreemisest avokaadost ja soolakast fetast valmib hõrgutav määre, mida võib süüa ka dipina, kastes sinna näiteks kõrsikuid. Maitseb hästi nii näkileival, kreekeritel kui ka kolmnurkleibade vahele määritult.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Purusta küüslauguküüs küüslaugupressiga või riivi peene riiviga.

2. Tõsta avokaado viljaliha, küüslauk, laimi- või sidrunimahl, juust ja pune kaussi ning vajuta katki.

3. Sega läbi, maitsesta vajaduse korral soola ja vähekese musta pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Redone 20.juuli 2016 19:47
Olen nüüd paar korda proovinud. Ma panen kahe avokaado kohta terve paki ehk 200 g fetat ja kas ühe hiiglasuure või 2 tavalist küüslauguküünt. Saab selline mõnusalt hammustav.
neltsu2 07.juuli 2014 01:44
Lihtsalt üli maitsev!!! Kõik kiitsid:)
1