Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Bataadipüreesupp

Argitoidud

Bataadipüreesupp

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 küüs Küüslauk
5 cm jupp Ingver
300 g Bataat
Õli
3 dl Puljong
1 dl Rõõsk koor 35%
1. Koori ja tükelda bataat.

2. Haki küüslauk ja ingver.

3. Kuumuta poti põhjas õli ja selles järgemööda lisades ingver ja küüslauk ning bataat.

4. Vala peale puljong ja lase supil rahulikult podiseda, kuna bataat on pehmeks keenud.

5. Püreesta poti sisu.

6. Kuumuta püreestatud supp koos rõõsa koorega läbi.


SOOVITUSED

* Supile võid vürtsi lisada värske tšilliga.

* Eelista kanapuljongit, mille maitse sobib hästi bataadi magusa maitsega.

* Kui soovid lahjemat suppi, kasuta pigem kohvikoort.

KOMMENTAARID

maarja 10.jaan 2018 14:55
kui ingverit oleks poole vähem, oleks supp ülimaitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga