Argitoidud

Bataadipüreesupp

Keskmine hinne: 2.53 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Koori ja tükelda bataat.

2. Haki küüslauk ja ingver.

3. Kuumuta poti põhjas õli ja selles järgemööda lisades ingver ja küüslauk ning bataat.

4. Vala peale puljong ja lase supil rahulikult podiseda, kuna bataat on pehmeks keenud.

5. Püreesta poti sisu.

6. Kuumuta püreestatud supp koos rõõsa koorega läbi.


SOOVITUSED

* Supile võid vürtsi lisada värske tšilliga.

* Eelista kanapuljongit, mille maitse sobib hästi bataadi magusa maitsega.

* Kui soovid lahjemat suppi, kasuta pigem kohvikoort.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa