Argitoidud

Bataadipitsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Koori ja tükelda bataat.

2. Keeda bataat soolvees pehmeks ja kurna.

3. Püreesta keedetud bataat koos oliiviõli ja tšillihelvestega.

4. Määri bataadimass pitsapõhjale.

5. Tükelda porru ja prae kergelt võis läbi.

6. Puista porru, feta, pähklid ja Parmesan bataadimassile.

7. Küpseta pitsat ahjus kuni kümme minutit.


HEA NIPP!

* Kui soovid toekamat einet, serveeri pitsat rohelise salatiga, kuid samahästi võid seda ka suupistena pakkuda. Ka võid sarnaste komponentiga valmistada täidetud või lahtise piruka.

* Feta asemel sobib hästi ka kitsejuust.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa