Argitoidud

Kartuli-läätsesupp

Keskmine hinne: 4.4 Allikas: Kartul meie toidulaual Autor: Epp Mihkels
Kartuli-läätsesupp on mõnus argiõhtune toit. Valmib lihtsalt ja on tervislik pealegi. Mulle meeldib vahel supi sisse pista poest ostetud suitsutatud õllesnäkiribasid. Annavad head maitset ja pärast saab neid supi kõrvale krõmpsutada. Isegi pooleldi vastlamekk ehk asjal juures.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki sibul, küüslauk ja peekon peeneks. Kuumuta potis õli ja pane hakitud supipõhi praadima. Sega hoolega ja jälgi, et sibul või küüslauk pruunistuma ei hakkaks. Vala peale kuum puljong ja lase supipõhjal keema tõusta.

2. Haki porgand peeneks ja lõika kartulid kuubikuteks. Lisa köögivili ja läätsed supile ning keeda tasasel tulel 15 minutit, kuni läätsed on küpsed. Eemalda keemisel tekkiv vaht, et supileem saaks selge.

3. Maitsesta vajadusel täiendavalt soola või pipraga, olenevalt kasutatud puljongi iseloomust. Puista peale hakitud maitseroheline ja valmis ongi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa