Argitoidud

Grillitud ananass

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ananass, lõika paksemad viilud ja eemalda puised südamikud.

2. Puista küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile suhkrut ja kaneeli ning aseta segusse ananassiviilud, nii et need saavad mõlemalt poolt suhkruga kaetud.

3. Grilli umbes 220 kraadi juures viis minutit.

4. Soovi korral piserda üle rummiga ja serveeri vaagnal koos värskete puuviljalõikudega. Hästi sobivad mango, granaatõun, granadill.

5. Kui sul on köögis käepärast, rösti ja puista peale veel ka Brasiilia pähklitest puru. Brasiillased lihtsalt jumaldavad neid!


HEA TEADA!

* Serveeri ananssile lisaks koorejäätist või vahukoort. Ananassid võib ka rummiga üle pintseldada või siis lisandi hulka rummi lisada.


MILLINE ANANASS ON HEA?

* Ananassi ostes uuri, ega see liiga toores või juba riknenud ole. Nuusuta vilja, sest küps ananass lõhnab magusalt. Ananassi lehekroon võiks sikutades veidi vetruda, ka see näitab, et tegemist pole toore viljaga. Samuti võiks katsudes vetruda koor.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa