Argitoidud

Banaanikeeks aprikoosidega

Keskmine hinne: 3 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
See keeks ei olegi tegelikult nagu magustoit. Pigem sobib hommikusöögiks, väikeseks vahepalaks. Lõika korralik viil, rösti ja söö taluvõiga hea rohelise tee kõrvale.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Vahusta munad suhkruga. Plödista banaan kahvliga korralikult ära ja kalla munasegusse.

2. Sega omavahel kõik kuivained ja sulata või. Loomulikult võid kasutada ka lihtsalt nisujahu, aga täistera ja kliid teevad keeksi eriti mõnusalt koduseks.

3. Kui juhtub olema veel pähkleid ja kuivatatud aprikoose, haki neid pisut ja sega kõik ühtlaseks kokku.

4. Soojenda ahi 170 kraadini ja küpseta tunnike.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa