Argitoidud

Vale-Caesari salat

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Mmm... üks minu lemmiksalateid!
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Prae soola ja pipraga maitsestatud kalafilee kiirelt pannil.

2. Kuumuta ahi 200 kraadini, lõika või rebi Gruusia leib tükikesteks, piserda oliiviõliga ja saada ahju röstima.

3. Rebi roheline otse taldrikule või salatialusele.

4. Klopi kastmeks majonees, õli ja sidrunimahl soola-pipra ja suhkruteraga. Kalla kaste otse rohelisele kraamile
ja keera korralikult segamini. Poolita tomatid, maitsesta soola-pipraga.

5. Puhasta kalafilee ja puista tükid salatipõhjale. Nüüd lisa veel krõbedad Gruusia leiva tükikesed ja Parmesani-laastud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa