Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Gourmante võlusupp

Argitoidud

Gourmante võlusupp

Gourmante
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
200 g Kalamata oliivid
1 tl Palsamikreem
100 g Päikesekuivatatud tomat
2 tk Tomat
3 tk Porgand
1 tk Punane paprika
1 tk Sibul
3 vart Varsseller
400 g Kidney oad (konservist)
400 g Purustatud tomatid (konservist)
3 lehte Loorber
2 suurt küünt Küüslauk
3 tk Kanakoib
0.5 sl Suhkur
1 tl Sool
0.5 tl Kuivatatud tüümian
Värske petersell
1. Supipuljongi valmistamiseks lõika porgand ja varsseller pooleks ning pane keema koos kanakoibadega (võivad olla ka kintsud).

2. Samal ajal valmsita supipõhi. Selleks lõigu ülejäänud porgandid, paprika ja 2 varssellerit ning pane pannile koos 1 tassi vee ja 1tl ekstra neitsioliiviõliga. Kuumuta 15 minutit nii, et vesi keeks ja aurustuks.  

3. Lõika päikesekuivatatud tomatid, tomat, sibul ja küüslauk ning lisa supipõhjale ja sega läbi. Kuumuta segu pannil 10 minutit, maitsesta palsamikreemi, soola, suhkru ja tüümianiga ning lisa purustatud tomatid.

4. Võta valminud puljongi seest ära porgand ja seller – neid enam ei kasutata. Kanakoivad puhasta, eemalda nahk ning lõika liha tükkideks. Pane kanaliha ja supipõhi potti puljongi sisse keema. Lisa kidney oad ja Kalamata kivideta oliivid ning loorberilehed.

5. Keeda veel 10 minutit ja ongi valmis! Serveeri värske peterselliga. Ütle Gourmante ja naudi!

IDEE!
Lõika kõik koostisosad piklikeks tükkideks! 

KOMMENTAARID

leenu 11.mai 2014 00:10
retseptist on vee kogus välja jäänud. mina tegin puljongi 1 liitrist veest ja tundub, et oli õige kogus, sest soolasus oli täitsa paigas. muidu oli ka väga hea supp. retsepti lugedes arvasin, et tuleb liiga hapu, kuna tomatit tundus liiga palju olevat, aga oli täitsa mahe ja paras. soovitan!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree