Argitoidud

Pakora'd ehk vürtsikad sibula-spinatipesad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Pakora’d on ühed tuntumad ja armastatumad suupisted India köögist. Kasutatav kikerhernejahu annab meeldiva krõbeduse ja maitse ning sunnib tunnistama, et tulemus pole meie tavapäraseid jahusid kasutades sama hea. Vürtsidega võib teadagi improviseerida ning mida vürtsikamaks roa võlud, seda tõenäo-lisemalt vajad kõrvale üht tasakaalustavat raita-kastet.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Tükelda sibul 5 mm paksusteks ribadeks ning sega kausis spinati ja hakitud tšilliga.

2. Maitsesta soola ja vürtsidega ning sega senikaua, kuni vürtsid on ühtlaselt jaotunud. Sega nüüd hulka kikerhernejahu. Lisa nii palju vett, et segu koos püsima hakkaks, vajadusel lisa jahu või veel vett. Tainas peabki jääma parajalt sasine, et tulemus saaks krõbe, mitte pontšikulaadne. Kuumuta kastrulis õli ning alusta proovitüki küpsetamisega.

3. Kui oled tulemusega rahul, jätka ka teiste tükkidega. Oluline on hoida õli võimalikult ühtlase temperatuuriga. Valmis pesad aseta majapidamispaberile nõrguma ning serveeri siis kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa