Argitoidud

Vokiroog kana ja Hiina kapsaga

Keskmine hinne: 3.68 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Aasiapärase toidu tegemiseks ei ole tarvis totsikute viisi maitseaineid ega kastmeid, näiteks see vokiroog valmib õige vähestest ja lihtsatest ainetest. Äkilisema maitse sõbrad võivad süües peale tilgutada veel tšillikastet, lastele on teravus paras.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Valmista nuudlid vastavalt pakendil olevale õpetusele, nõruta ja jäta ootele. Soovi korral lõika need kääridega lühemaks, nii on lastel mugavam süüa.

2. Valmista ette kõik toiduained ja tõsta pliidi kõrvale oma järge ootama. Lõika kanafileed ribadeks. Koori ja lõika porgand peenikesteks pulgakesteks. Tükelda sibul (lõika mõlemad otsad maha, siis pikuti pooleks ja poolikud pikkupidi neljaks sektoriks). Ribasta Hiina kapsas. Koori ning riivi ingver.

3. Kuumuta vokkpannil või tavalisel suurel sügaval pannil õli. Tõsta pannile kanaribad ja prae segades, kuni need muutuvad roosast valgeks. Lisa porgand, sibul ja ingver, voki segades veel 3 minutit. Lisa Hiina kapsas, sega. Kui Hiina kapsas on kuumuses “kokku kukkunud”, lisa ka soja- ning tšillikaste.

4. Alanda kuumust, vala pannile nuudlid, sega kana-köögiviljaseguga läbi, kata pann kaanega ja lase 5 minutit haududa.

5. Serveerimisel raputa roale hakitud rohelist sibulat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 15.sept 2014 18:46
Tore tõesti, et pole vaja tohutult erinevaid kastmeid. Mulle meeldis, aga inverit ma nii palju ei pannud.
1